Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΓΕΩΒΕΤ

Η ΓΕΩΒΕΤ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, ιδρύθηκε το 1990, βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα στην Βέροια.

Από το 1999, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο σε οικόπεδο 12.000 m². Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται είναι 3000 m². Το εργοστάσιο βρίσκεται στη Βέροια, στη Βόρεια Ελλάδα.

Παράγει και εμπορεύεται υγρά λιπάσματα για εφαρμογή στα φύλλα ή μέσω του συστήματος άρδευσης.
Η εταιρεία κατέχει σήμερα μια αξιόλογη θέση στην ελληνική αγορά και έχει αναπτύξει τη δική της τεχνογνωσία της στη σύνθεση και την αποτελεσματικότητα των λιπασμάτων της που παράγει.

Επίσης, από την ίδρυσή της, η ΓΕΩΒΕΤ ΕΛΛΑΣ έχει δημιουργήσει και αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα βιολογικών λιπασμάτων και ειδικών προϊόντων, καινοτόμων στην ελληνική αγορά, κατάλληλα για χρήση στη βιολογική γεωργία. Τα προϊόντα αυτά είναι κυρίως μίγμα αιθέριων ελαίων και φυτικών εκχυλισμάτων που προσφέρουν στα φυτά, γονιμοποίηση και καλλιέργεια προστασίας. Με άλλα λόγια, γνωρίζοντας τη δύναμη των φυτικών εκχυλισμάτων και αιθέριων ελαίων, έχει δημιουργήσει βιολογικά προϊόντα στα οποία δεν υπάρχουν επιβλαβή υπολείμματα, εναλλακτική λύση προς τα χημικά παρασιτοκτόνα και μυκητοκτόνα. Με τα προϊόντα της η ΓΕΩΒΕΤ ΕΛΛΑΣ μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν στο 100% την λίπανση των και προστασία όλων των καλλιεργειών.
Η ΓΕΩΒΕΤ ΕΛΛΑΣ, από την ίδρυσή της, έχει πραγματοποιήσει πολλά πειράματα σε καλλιέργειες σε πολλά Ινστιτούτα στην Ελλάδα και εξωτερικό. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η εταιρεία έχει «ενδιαφέροντα» προϊόντα τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην ποιότητα, ποσότητα, μείωση κόστους παραγωγής.
Έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πελατών σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

ΓΕΩΒΕΤ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

 

 11ο χλμ Π.Ε.Ο, ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 2331077100
 2331077112
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.