Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Οι εμπλεκόμενοι στην αλυσίδα παραγωγής, διακίνησης, εμπορίας και έρευνας του κλάδου των λιπασμάτων συναντήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Argus Europe Fertilizer στη Μάλτα στις 16 -18 Οκτωβρίου 2019.

Περισσότερα...

13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ - Γιορτάζουμε το λίπασμα ως μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις της εποχής μας που έχει συντελέσει καθοριστικά στη θρέψη του παγκόσμιου πληθυσμού και στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, ενώ ο ρόλος που καλείται να διαδραματίσει τις επόμενες δεκαετίες στη διατροφή του ανθρώπου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 28.5.2019 η Ημερίδα που διοργανώθηκε από το Κέντρο Θρέψης Φυτών και Ποιότητας Εδάφους του ΓΠΑ με θέμα «Προϊόντα Θρέψης Καλλιεργούμενων Φυτών -Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός και Ελληνική Πραγματικότητα».

Περισσότερα...

Στις 15 -17 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε από την Argus στη Βαρκελώνη το 2ο Συνέδριο «Added Value Fertilizers Europe 2019».Ο ΣΠΕΛ συμμετείχε στο συνέδριο ως προσκεκλημένος του Argus και η Γενική Διευθύντρια Δρ. Γιαννακοπούλου παρουσίασε το πλαίσιο της «Ολοκληρωμένης διαχείρισης των θρεπτικών στοιχείων στο σύστημα έδαφος – φυτού για την επίτευξη της αειφορικής γεωργίας».

Περισσότερα...