Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2022 στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, η εκπομπή "Πρωινή Παρέα" φιλοξένησε συνέντευξη του Προέδρου του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ) κ. Ρουσσέα Δημήτρη. 

Βρείτε εδώ τη συνέντευξη.

 

Tην Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 στο περιοδικό Fertilizer Management της Agrenda δημοσιεύτηκε η συνέντευξη του Προέδρου του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), κ. Βεβελάκη Γιάννη, για τα κυρία θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των λιπασμάτων.

Περισσότερα...

ΑΙΣΙΌΔΟΞΟΣ ότι η «επόμενη μέρα» της ελληνικής γεωργίας επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις για όλους τους εμπλεκόμενους στην πρωτογενή παραγωγή δηλώνει στην «ΥΧ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ), Νίκος Κουτσούγερας.

Περισσότερα...

Ανήσυχος για το φαινόμενο της υπολίπανσης των εδαφών που παρατηρείται τα τελευταία επτά περίπου χρόνια στην Ελλάδα και το οποίο μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στην ερημοποίησή τους, δηλώνει ο νέος πρόεδρος του ΣΠΕΛ, Νίκος Κουτσούγερας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πραγματικό όπλο στα χέρια του παραγωγού στην προσπάθειά του για μείωση του κόστους παραγωγής πρέπει να είναι ο «καλλιεργητικός σχεδιασμός» σε συνεργασία με τους ειδικούς γεωπόνους δηλαδή πόσο, πότε και με τι μέθοδο θα γίνει η χρήση των λιπασμάτων.


Διαβάστε τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΠΕΛ εδώ