Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

INTRACHEM

Η εταιρεία INTRACHEM ΕΛΛΑΣ οργανώθηκε στην αρχή της δεκαετίας 1970.

Σκοπός της εταιρείας ήταν η αντιπροσώπευση Οίκων του εξωτερικού στο χώρο του αγροχημικού (φυτοφάρμακα, λιπάσματα).

Με αυτή τη μορφή, λειτούργησε μέχρι το 1991 έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην εισαγωγή και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών άγνωστων μέχρι τότε στη χώρα.

Παράλληλα, με τη βοήθεια και των προμηθευτών συνήργησε στην περαιτέρω επιμόρφωση του προσωπικού για θέματα των νέων τεχνολογιών.
Από το 1992, η εταιρεία άλλαξε κατεύθυνση.

Πέραν της απλής αντιπροσώπευσης, εισήλθε και στον χώρο της εμπορίας και διανομής των αγροχημικών, επιλέγοντας την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στον χώρο των περισσότερων οικολογικών προϊόντων.

Έκτοτε συμβάλλει ουσιαστικά σε αυτόν τον χώρο, επιλέγοντας κάθε χρόνο νέα σκευάσματα με καινοτομικές ιδιότητες. Με τον χρόνο, η εταιρεία επικέντρωσε την προσοχή της πέραν της φυτοπροστασίας και της συμβατικής θρέψης στον χώρο της πιο εξειδικευμένης θρέψης των φυτών, σε πληροφορίες και προϊόντα από χώρες με εξελιγμένη γεωργική έρευνα.

H εταιρεία στοχεύει πάντα στην μείωση των υπολειμμάτων σε φρούτα και λαχανικά, στη μείωση των επιβαρύνσεων του εδαφικού παράγοντα και υδατικών πόρων. Επίσης, έχει ως στόχο πέραν της ποσοτικής παραγωγής και στη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών σε λαχανικά και φρούτα, στην αντοχή των καλλιεργειών σε αβιοτικούς παράγοντες όπως το κλίμα (ξηρασία κλπ), στη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών υποβαθμισμένων εδαφών (αλατότητα, βαρέα μέταλλα κλπ).

Τελευταία, εισέρχεται και στο πεδίο εφαρμογής στη γεωργία προϊόντων νανοτεχνολογίας και επίσης στην ανάπτυξη της νέας μορφής θρέψης με την βοήθεια οργανικών προϊόντων χαμηλού μοριακού βάρους (micro carbon nutrition).

INTRACHEM ΕΛΛΑΣ ΑΓΡΟΧΗΜΙΚΑ Μ. Ε.Π.Ε.

 Λεωφ. Κηφισίας 31, 115 23 Αθήνα
 210-6460700
 210-6440762
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.