Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Ο ΣΠΕΛ στο Virtual Event Farm to Fork Europe των New Ag International και EBIC

Ο ΣΠΕΛ έχει την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχει ως υποστηρικτικός φορέας της διοργάνωσης στο Virtual Event Farm to Fork Europe και σας περιμένουμε όλους εκεί για να αναλύσουμε τις εξελίξεις στον κλάδο μας.

Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια του κλάδου των Λιπασμάτων, το Virtual Event Farm to Fork Europe διοργανώνεται από τη New Ag International και τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Βιοδιεγερτών (EBIC) και θα πραγματοποιηθεί στις 22- 24 Ιουνίου 2021, διαδικτυακά, με θέμα τη στρατηγική από το «Αγρόκτημα στο πιάτο».

Για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης, έχει σχεδιαστεί μια καινοτόμα και απίστευτα φιλική προς το χρήστη ψηφιακή πλατφόρμα. Η ψηφιακή πλατφόρμα θα προσφέρει μια νέα εμπειρία στους συμμετέχοντες, διαθέτει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε δράσεις δικτύωσης, να ενημερωθείτε για τις νομοθετικές και τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο των Λιπασμάτων, να οργανώσετε συναντήσεις και να έρθετε σε επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους της αλυσίδας παραγωγής μέσω των διαδραστικών δράσεων, των διαδικτυακών παρουσιάσεων και των συζητήσεων. Αποκτήστε νέες ιδέες και εργαλεία για την επιχείρησή σας και μάθετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε επενδύσεις και να αξιοποιήσετε τις νέες τεχνολογίες της «έξυπνης γεωργίας» και των βιοδιεγερτών.


Εξερευνήστε τον τομέα των επενδύσεων και των επιχειρήσεων
• θα διερευνηθούν οι προκλήσεις και τα προβλήματα που βιώνουν οι επιχειρήσεις και πώς τα αντιμετωπίζουν και τα ξεπερνούν
• θα αναλυθούν οι παράμετροι που επηρεάζουν το επιχειρείν και τον συναρπαστικό κόσμο των επενδύσεων


Επανασχεδιάζοντας την καινοτομία
• Γεωργία Ακριβείας
• Τεχνητή νοημοσύνη
• Vertical Farming
• Biological ag inputs


Συζητήστε για το εμπόριο και την αλυσίδα παραγωγής τροφίμων
• Μάθετε για το τι οδηγεί σε αυτές τις ραγδαίες αλλαγές
• Μάθετε πώς ανταποκρίνονται οι υπεύθυνοι στα κέντρα λήψης αποφάσεων και οι εμπλεκόμενοι του κλάδου
• Εξερευνήστε τη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο» (Farm to Fork)


Μάθετε για τον τομέα που αφορά το Climate-Smart Tech
• Ενημερωθείτε για τις νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των βιοδιεγερτών και των biocontrol
• Εξερευνήστε πώς μπορούν να ενσωματωθούν τα οφέλη τους στο πλαίσιο των πολιτικών αποφάσεων
• Και πολλά άλλα!

Βρείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου στον παρακάτω υπερσύνδεσμο:
https://informaconnect.com/farm-to-fork/agenda?vip_code=NAIF2F21SPEL

Το συνέδριο θα πλαισιωθεί από εκπροσώπους της ευρωπαϊκής επιτροπής, του κλάδου των λιπασμάτων, και από ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς, όπως:

• CARLOS ALEXANDER RODRIGUEZ-VILLA FÖRSTER, Managing Director at AlgaEnergy
• GIUSEPPE NATALE, CEO at Valagro
• SHUBHANG SHANKAR, Managing Director at Syngenta Ventures
• LUCA BONINI, President EBIC at & CEO at Hello Nature
• BETH BECHDOL, Deputy Director General at FAO
• WILLIAM SURMAN, Director of Public Affairs and Communications at FoodDrinkEurope
• ROBERT WALKER, European Growth Officer at Alltech
• JOSÉ ALFREDO GARCÍA, COO Bionutrition at Tradecorp - A Rovensa Company
• GIOVANNI POVERO, Plant Science Coordinator at Valagro
• OLIVER COR, Agronomy R&D at Lallemand
• ALICE TODERI, Marketing Manager at Hello Nature
• JARI PENTINMÄKI, VP Marketing and Agronomy Europe at Yara
• ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Επικεφαλής Τομέα, Πληροφορίες και σύνθεση τροφίμων, σπατάλης τροφίμων, υγείας και ασφάλειας τροφίμων, Γεν. Διεύθυνση Υγείας & Ασφάλειας των Τροφίμων, DG SANTE European Commission

• Και πολλοί άλλοι

Εγγραφείτε τώρα εδώ: https://informaconnect.com/farm-to-fork/purchase/select-package?vip_code=NAIF2F21SPEL και ανακαλύψτε νέες ευκαιρίες για επενδύσεις, νέες τεχνολογίες, νέες διασυνδέσεις και «έξυπνες» λύσεις για την κλιματική αλλαγή, για την μετάβαση στην next-gen food chain, στο πλαίσιο της τεχνολογίας bioag tech.