Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25/6/2019 το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του ΣΠΕΛ με θέμα τη Νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία των Λιπασμάτων, το οποίο συνέπεσε και με την Επίσημη Δημοσίευση του Νέου Κανονισμού της ΕΕ (Καν. 1009/2019).
Περισσότερα...

Ο νέος κανονισμός των λιπασμάτων της ΕΕ, που περιλαμβάνει τη θέσπιση νέων κανόνων σχετικά με τη διάθεση προϊόντων λίπανση στην ΕΕ, ήδη βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ψήφισή του από το Ευρωκοινοβούλιο. Συγκεκριμένα η έγκριση του κανονισμού από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναμένεται τους επόμενους μήνες, ενώ προβλέπονται 3 χρόνια ως μεταβατικό χρονικό διάστημα για τη εφαρμογή του.

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ συμμετοχή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΠΕΛ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αραχωβίτης Σταύρος.
Περισσότερα...

Στο Νewsletter του ΣΠΕΛ παρουσιάζονται οι κυριότερες δράσεις και πρωτοβουλίες που ανέπτυξε ο ΣΠΕΛ το 2018. 

Διαβάστε εδώ

Η χρήση λιπασμάτων στη γεωργία άλλαξε την ιστορία της γεωργίας, αφού συνέβαλε καθοριστικά στη θρέψη του παγκόσμιου πληθυσμού, στην εξασφάλιση της επάρκειας των τροφίμων και στην παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων.

Περισσότερα...