Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Ε.Β.Υ.Π.

Η Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης Ε.Β.Υ.Π. Ε.Ε., μέλος του ομίλου

εταιριών ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1967. Είναι μια από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη και η μοναδική στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην παραγωγή υδρολυμένων πρωτεϊνών και αμινοξέων, αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, για χρήσεις στη γεωργία.


Ξεκινώντας την πορεία της έδωσε έμφαση στην παραγωγή προϊόντων για την ενίσχυση και προστασία των γεωργικών καλλιεργειών. Έτσι λοιπόν δημιούργησε το ‘’Dacus Bait 100’’, που είναι εντομοελκυστικό για την αντιμετώπιση του δάκου της ελιάς, της μύγας της Μεσογείου και της ραγολέτιδας της κερασιάς, με εξαιρετικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα στη δακοκτονία, κατάλληλο και για βιολογικές καλλιέργειες.

Στα μέσα του 2000 η εταιρεία ακολουθώντας την ανάγκη για νέα καινοτόμα προϊόντα θρέψης ξεκίνησε να πειραματίζεται με υδρολυμένες πρωτεΐνες. Ως αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και συνεχούς πειραματισμού, δημιουργήθηκε το Amino 16  , που είναι ένας εξαιρετικός βιοενεργοποιητής πλούσιος σε ελεύθερα L-αμινοξέα. Έρευνες που έχουν διεξαχθεί από την ομάδα R&D της ΕΒΥΠ Ε.Ε., ανεξάρτητους συνεργάτες και επιστημονικές ομάδες Ελληνικών Πανεπιστημίων έχουν δείξει ότι η εφαρμογή του Amino 16  αυξάνει την παραγωγή, σε όλους τους τύπους καλλιεργειών, σε εντυπωσιακά ποσοστά. Χάριν σε αυτή την καινοτομία τόσο του μηχανισμού θρέψης στο φυτό, όσο και στη διαδικασία παραγωγής του, το ΑΜΙΝΟ 16 απέκτησε Ευρωπαϊκή πατέντα με αριθμό [EP: 2537823].

Η Ε.Β.Υ.Π. Ε.Ε., θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους επένδυσε σε ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία διαμορφώνοντας έτσι ένα εξαιρετικό επίπεδο στη διαδικασία παραγωγής και διανομής των προϊόντων της. Εξασφαλίζει με τον τρόπο αυτό άριστη ποιότητα σε όλα τα καινοτόμα προϊόντα, τα οποία υπόκεινται σε καθημερινούς χημικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής. Η παραγωγική διαδικασία των προϊόντων της ΕΒΥΠ είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008 και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ΕΛΟΤ EN ISO 14001:2004 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) Α.Ε.

Σήμερα η ΕΒΥΠ κατέχοντας ήδη σημαντική θέση στην αγορά προϊόντων θρέψης, συνεχίζει να καινοτομεί δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα όπως το Amino 16 B&Zn, Amino 16 Si&Zn, το Fruitfix και τη νέα σειρά υγρών και κρυσταλλικών λιπασμάτων «Θρέψις», η οποία σε συνδυασμό με το Amino 16 καλύπτει όλες τις ανάγκες των φυτών σε θρεπτικά συστατικά. Η εταιρεία αφουγκράζοντας τις ανάγκες της αγοράς κατέχει ένα εξαιρετικό δίκτυο διανομής προϊόντων ικανοποιώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, χτίζοντας έτσι μακροχρόνιους δεσμούς εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης Ε.Β.Υ.Π. Ε.Ε.

 

 Δωδεκανήσου 23, 54626 Θεσσαλονίκη
 +30 2310 542151
 +30 2310 541581
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.