Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

HAIFA

Η Haifa είναι μια πολυεθνική εταιρεία με τα κεντρικά της γραφεία στο Ισραήλ, που ηγείται στην παγκόσμια αγορά Νιτρικού Καλίου, Εξειδικευμένων Λιπασμάτων και Βιομηχανικών Χημικών.

Διάσημη για τις πρωτοποριακές ιδέες και τις καινοτόμες λύσεις της, η Haifa είναι άψογα εναρμονισμένη στις τάσεις της αγοράς και στις ανάγκες των πελατών της.

Όντας μια σταθερά καλά εδραιωμένη εταιρεία, η Haifa προσφέρει άψογη αλλά και ευέλικτη απόδοση με προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στην κάθε περίπτωση. Η παγκόσμια παρουσία της Haifa της επιτρέπει να βρίσκεται σε στενή επαφή με τους πελάτες και τους τελικούς χρήστες.
Πρωτοπόρα στο μέλλον

Συνδυάζοντας το όραμα και την ηγεσία, την τεχνολογία και την καινοτομία, η Haifa έχει γίνει η πεμπτουσία των ειδικών παγκόσμια στα Εξειδικευμένα Λιπάσματα παρέχοντας εξαιρετικά προϊόντα.

Ως στέρεα εδραιωμένη εταιρεία με μια τεράστια διεθνής παρουσία η Haifa θέτει τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας.

Επικεντρωμένη με πάθος στους καλλιεργητές και τις εμπειρίες τους, η Haifa είναι δεσμευμένη στους εργαζόμενους, τους πελάτες, την διεθνή κοινότητα και το περιβάλλον. Προσηλωμένη στην δημιουργία εμπνευσμένων λύσεων σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο, η Haifa κοιτά μπροστά στο μέλλον και εστιάζει στην βελτίωση της θρέψης των φυτών, στην αποτελεσματικότητα χρήσης, στο οικονομικό όφελος, στην ευκολία χρήσης και στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

HAIFA ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε

 

 ΞΑΝΘΟΥ 3, 16675, ΓΛΥΦΑΔΑ
 210 9318103, 210 9318903
 210 9318830
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.