Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Syngenta

Η Syngenta είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως

στο χώρο της γεωργίας με δραστηριότητες στον τομέα της Φυτοπροστασίας και των Σπόρων.

Συγκεκριμένα, η Syngenta Hellas απασχολεί συνολικά 150 εργαζόμενους με δραστηριότητες στη Φυτοπροστασία, συμπεριλαμβανομένων λιπασμάτων και βιοδιεγερτών, στους Σπόρους Μεγάλης Καλλιέργειας & Σπόρους Κηπευτικών και στα προϊόντα Δημόσιας Υγείας. Αποτελεί μέλος του Ομίλου Syngenta Group με 49.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 100 χώρες. Από το έτος 2000, όπου είναι και το έτος ίδρυσης της Syngenta Hellas, η εταιρεία μας συνεχίζει τη σταθερά ανοδική της πορεία στην Ελληνική αγορά των προϊόντων Φυτοπροστασίας και Σπόρων με καινοτομία και σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον ξεπερνώντας τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και της πρόσφατης πανδημίας του κορωνοϊού.

Η φιλοδοξία της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε στον κόσμο ασφαλή τροφή, προστατεύοντας παράλληλα τον πλανήτη μας. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη βιωσιμότητα, την ποιότητα και την ασφάλεια της γεωργίας με τη χρήση τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης και καινοτόμες λύσεις καλλιέργειας. Είναι γεγονός πως εκατομμύρια καλλιεργητές σε όλο τον κόσμο, αξιοποιούν καλύτερα τους περιορισμένους γεωργικούς πόρους με όπλο τις τεχνολογίες μας. Μέσα από το Σχέδιο Καλής Ανάπτυξης, δεσμευόμαστε να επιταχύνουμε την καινοτομία για τους καλλιεργητές και το περιβάλλον, αγωνιζόμενοι για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από τη γεωργία, βοηθώντας τους ανθρώπους να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς καθώς και να συνεργάζονται εποικοδομητικά.  

Το εργοστάσιο προϊόντων φυτοπροστασίας της Syngenta Hellas στα Οινόφυτα Βοιωτίας, µε νέες επενδύσεις 10 εκ. ευρώ μέσα στην Οικονομική κρίση, συνεχίζει την συσκευασία και τυποποίηση με εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες. Στην Εταιρεία μας πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο, διότι όλοι μαζί οδηγούμε την ελληνική αγορά στην υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων που θα προσθέσουν αξία στην τροφική αλυσίδα στο νέο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο περιβάλλον σεβόμενοι τον άνθρωπο και το περιβάλλον για μια μακροπρόθεσμα βιώσιμη γεωργική παραγωγή. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί το ρεκόρ μηδενικών ατυχημάτων που κατέχουμε από το έτος 2000. Όραμά μας είναι να παραμείνουμε ο βασικός σύμβουλος και συνεργάτης για κάθε εμπλεκόμενο στην διατροφική αλυσίδα για μια μακροπρόθεσμα βιώσιμη γεωργική παραγωγή που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους: www.syngenta.com και www.goodgrowthplan.com και στο Twitter: www.twitter.com/Syngenta και www.twitter.com/SyngentaUS  

 

Syngenta Hellas Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ, Προϊόντα Φυτοπροστασίας & σπόροι
  Λεωφόρος Ανθούσας, Ανθούσα Αττικής, Τ.Κ. 153 49
 +30 210 6666612
 +30 2106666412
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.