Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Emphyton

 

Η Emphyton με ιστορία σχεδόν 6 δεκαετιών στον αγροτικό τομέα της Ελλάδας ,

εισάγει και διανέμει εξειδικευμένα προϊόντα θρέψης και ουσίες βοηθητικές στην ανάπτυξη των φυτών από διάφορα ευρωπαϊκά κράτη. Η μακρόχρονη εμπειρία και η γνώση της επιστήμης των στελεχών της είναι οι περγαμηνές σταθερής παρουσίας στον χώρο.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να θέτει συνεχώς υψηλότερα πρότυπα καλλιέργειας , να επενδύει στην ποιότητα, να βρίσκει καλύτερες λύσεις και να χρησιμοποιεί νέες και σύγχρονες τεχνολογίες για να παρέχει υποστήριξη σε όλες τις καλλιέργειες, λαμβάνοντας υπόψη τη διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματος. Στα πλαίσια αυτά τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει μεθόδους ψηφιακής καταγραφής και αυτοματοποίησης της καλλιέργειας της μηλιάς με στόχο την μείωση των εισροών και ταυτόχρονα την αύξηση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.

Εστιάζουμε από το 2008 στην χρήση των βιοδιεγερτών επιλέγοντας μια σειρά καινοτόμων προϊόντων τα οποία είναι πλέον έτοιμα να προσφέρουν τις απαραίτητες λύσεις που αναζητούν οι συνεργάτες μας καλλιεργητές. Λύσεις που συνοδεύονται από παρατήρηση στον αγρό, από βαθιά γνώση και πειραματισμό προς αναζήτηση λύσεων.

 Το 2010, η ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας Nutrileaders Doo, με έδρα το Novi Sad στην καρδιά της Vojvodina, ήταν αποτέλεσμα της διεθνής παρουσίας μας και διορατικότητας όλων αυτών των ετών. Μέσω της ομάδας των εξειδικευμένων τεχνικών μας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες μας και στεκόμαστε πάντα δίπλα τους καλλιεργώντας προτάσεις και λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των τεχνικών παραγωγής τους.

Η καινοτομία, ο σεβασμός στις συνεργασίες, οι πρόσφατες επενδύσεις για χαμηλές εκπομπές CΟ2 που απορρέουν από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων της εταιρίας είναι τα επιλεγμένα βήματα για την επόμενη μέρα της Emphyton.

Το GreenValue+ είναι το νέο brand name συγκεκριμένων προϊόντων της εταιρίας μας που απαρτίζεται από λίστα «έξυπνων φυτοπροστατευτικών», εναρμονισμένη με τη στρατηγική της ΕΕ για το πρόγραμμα Farm to Fork στα πλαίσια της πράσινης συμφωνίας και των στόχων που θέτει. Τα προϊόντα GreenValue+ είναι φιλικά προς το περιβάλλον, εξασφαλίζουν διατήρηση της πανίδας του εδάφους , αποδεσμεύουν απαραίτητα στοιχεία για την ανάπτυξη των φυτών καθιστώντας τις καλλιέργειας εύρωστες με ταυτόχρονη μείωση της χρήσης των χημικών.

Στην Emphyton καλλιεργούμε λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, τον χρήστη και φυσικά τον καταναλωτή ασκώντας έναν ισχυρό ρόλο προσαρμογής του οικοσυστήματος στις νέες απαιτήσεις θρέψης και φυτοπροστασίας.

 

Emphyton
 Μονόσπιτα, 59035, Νάουσα, Ημαθία
 +30 2332043488
 +30 2332043441
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.