Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Πανόρμου 62 - 11523 - Αθήνα
+30 210 3224 872

AgroHellas A.E.

Η εταιρεία AgroHellas, μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με έδρα τις Καστανιές Έβρου και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης,

 δημιουργήθηκε το 1991 από μία ομάδα ανθρώπων που είναι παθιασμένοι με την αγροτική παραγωγή και έχουν ισχυρή θέληση και όρεξη να υπηρετήσουν τον αγροδιατροφικό τομέα με συνέπεια και σθένος.

Υποστηρίζει και βοηθά τους παραγωγούς και όλους τους εμπλεκόμενους, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, καθώς και παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και των επιχειρήσεων τους, την αειφορική μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων και των αποτελεσμάτων τους και την ανθρώπινη ευημερία.

Με αδιαπραγμάτευτες αξίες την αξιοπιστία, τη συνεργασία, τη συνέπεια και την αειφορία, προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της μέσα από την τεχνογνωσία του καταρτισμένου προσωπικού, την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του παραγωγού και της βιομηχανίας του αγροδιατροφικού τομέα αλλά και την ποιότητα των προϊόντων της, που διασφαλίζεται μέσα από διεθνή πρότυπα και κανονισμούς.

Οραματίζεται ότι μέσα από το μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων που καλύπτει, θα συμβάλει στον αειφορικό εκσυγχρονισμό της Ελληνικής αγροτικής παραγωγής.

 

 

AGROHELLAS A.E.
 ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΕΒΡΟΥ
 2552085730-1
 2552085625
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Farm 2 Fork Europe