Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΛΗΔΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Ε.Π.Ε

Η ΛΗΔΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Ε.Π.Ε είναι εταιρεία παραγωγής λιπασμάτων με ιστορία  40 ετών, 2 υπέρ-σύγχρονα

εργοστάσια παραγωγής και αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στην παραγωγή λιπασμάτων.Όραμά μας είναι η συμβολή μας στην ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες παραγωγής και τις νέες εδαφοκλιματικές προκλήσεις.


Προσφέρουμε στην Ελλάδα και εξάγουμε σε 32 χώρες, πάνω από 240 πιστοποιημένα Λιπάσματα Ανόργανα, Οργανοανόργανα, Οργανοχουμικά,  Οργανικά, Εδαφοβελτιωτικά, Λιπάσματα για βιολογικές καλλιέργειες, σε κοκκώδη, κρυσταλλική και υγρή  μορφή.
Επενδύουμε σε συνεργασίες με ερευνητικά Ιδρύματα και Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού  για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων λίπανσης που θα μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα αλλά και δεν θα επιβαρύνουν το περιβάλλον. Σημαντικός τομέας της εταιρείας είναι το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, στελεχωμένο από εξειδικευμένους επιστήμονες σε συνδυασμό με το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο εδαφολογικών αναλύσεων. Αναπτύσσουμε νέες τεχνολογίες βασισμένες σε έγκυρες καινοτόμες επιστημονικές έρευνες στον τομέα των φυτών και της χημείας του εδάφους, εξασφαλίζοντας την υψηλή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος.


Χρησιμοποιούμε σε αποκλειστικότητα για όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια, τις τεχνολογίες SHELION και ZYMOSISx2 για την παραγωγή Ανόργανων Κοκκωδών Λιπασμάτων και οργανικών λιπασμάτων αντίστοιχα. Με την Τεχνολογία SHELION παράγουμε Ανόργανα Κοκκώδη Λιπάσματα ΝΡΚ τα οποία αφομοιώνονται από την καλλιέργεια σε ποσοστό έως και 98%. Χάρη σε αυτό, ο παραγωγός έχει μειωμένο κόστος λίπανσης με αποδεδειγμένο κέρδος που φθάνει το 50%, αύξηση της γονιμότητας του εδάφους και μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Τα Οργανικά Λιπάσματά μας, παράγονται με την τεχνολογία ZYMOSISx2 στο μοναδικό στην Ευρώπη καινοτόμο πιστοποιημένο εργοστάσιό μας και περιέχουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό σε χουμικά οξέα.


Η ΛΗΔΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Ε.Π.Ε ελέγχεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Γενικό Χημείο του Κράτους με συνεχείς ελέγχους και κατέχει άδειες κυκλοφορίας για πάνω από 130 «Λιπάσματα Νέου Τύπου», για 32 «Λιπάσματα για βιολογικές καλλιέργειες» και για 80 «Ε.Κ. Λιπάσματα» Υψηλής Τεχνολογίας. Μέσα από την απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία λήψης αδειών κυκλοφορίας, έχουν πιστοποιηθεί από τους υπεύθυνους δημόσιους φορείς, όλες οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των λιπασμάτων μας, όπως η πολύτιμη δράση των χουμικών συστατικών, οι αναστολείς νιτροποίησης αζώτου, τα αμινοξέα, οι βιταμίνες, οι δράσεις των  τροφικών ορών για την πρωιμότητα, ανθεκτικότητα κατά των ιώσεων, άμυνα κατά του παγετού, κ.λπ. Όλα τα λιπάσματά μας είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα και τοξικά στοιχεία, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και ακολουθούν πιστά όλους τους κανονισμούς και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παραγωγή, συσκευασία και χρήση τους.
Τα λιπάσματα μας έχουν τιμηθεί με  3 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Τεχνολογίας, το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας στον 5ο Διεθνή διαγωνισμό στην Ισπανία, το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας & Τεχνολογίας στον 17ο Διεθνή διαγωνισμό στην Αυστρία και το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας στον 24ο Διεθνή Διαγωνισμό στην Ισπανία.


Η ΛΗΔΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Ε.Π.Ε είναι η πρώτη και ουσιαστικά η μόνη εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα λίπανσης. Εγγυούμαστε την υψηλότερη ποσοτικά και ποιοτικά παραγωγή με το πραγματικά μειωμένο κόστος, με τη δωρεάν εδαφολογική Ανάλυση στους παραγωγούς και τη δημιουργία ειδικών προγραμμάτων λίπανσης.


ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ,   ΨΥΧΗ ΜΑΣ Η ΕΡΕΥΝΑ,   ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Οι ρίζες μας είναι βαθιές…

 

ΛΗΔΡΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ Ε.Π.Ε

 

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, AΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, T.K. 570 03 T.Θ. 1012
 2310702347–702369–701606
 2310702575
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.