Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

ΛΥΔΑ

Η ΛΥΔΑ αποτελεί θυγατρική εταιρεία του Γαλλικού ομίλου Roullier.

Ο όμιλος Roullier αποτελεί μια βιομηχανική δύναμη παγκοσμίως με περισσότερες από 96 μονάδες παραγωγής, παράγοντας ετησίως 4,8 εκατομμύρια τόνους τελικού προϊόντος με κύκλο εργασιών πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια Ευρώ.


Oι κύριες δραστηριότητες του Ομίλου επικεντρώνονται σε επτά διαφορετικούς τομείς. Αυτοί είναι οι εξής:
1. Αγροεφόδια (Παραγωγή Λιπασμάτων & Προϊόντων Διατροφής Ζώων)
2. Φωσφορικά Άλατα
3. Εξόρυξη και επεξεργασία Μαγνησίας
4. Βιομηχανικές Λύσεις
5. Τρόφιμα
6. Συσκευασία
7. Προϊόντα θρέψης φυτών για το ευρύτερο κοινό


Ο κύριος και πιο σημαντικός κλάδος είναι αυτός των Αγροεφοδίων, καθώς εκπροσωπείται από τη γνωστή πολυεθνική εταιρεία Timac Agro, συνώνυμο των προϊόντων εξειδικευμένης θρέψης φυτών. Στην ελληνική αγορά τα εξειδικευμένα προϊόντα θρέψης της Timac Agro διανέμονται αποκλειστικά από την εταιρεία ΛΥΔΑ ΑΕ.


Στόχος του Ομίλου Roullier και της Timac Agro είναι η συνεχής δημιουργία καινοτόμων λύσεων με κύριο στόχο την κάλυψη των αναγκών της Γεωργίας του Αύριο. Για το λόγο αυτό, ο Όμιλος Roullier δημιούργησε το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο εξειδικευμένης θρέψης στον κόσμο, το ονομαζόμενο CMI (Centre Mondial de l'innovation Roullier).


Το CMI (Centre Mondial de l'innovation Roullier) βρίσκεται στο Saint Malo και αποτελεί την καρδιά των προϊόντων TIMAC AGRO, καθώς και των τεχνολογιών που ενσωματώνονται σε αυτά. Σήμερα, φιλοξενεί πάνω από 100 επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από 15 διαφορετικές χώρες, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη δημιουργία νέων τεχνολογιών για τα λιπάσματα νέας γενιάς.


Ο Στόχος μας
Στόχος μας είναι η εφαρμογή καινοτόμων και εξειδικευμένων λύσεων, οι οποίες αποτελούν καθημερινό σύμμαχο του Έλληνα παραγωγού. Διαθέτουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε καλλιέργεια και για κάθε στάδιο ανάπτυξης. Τα προϊόντα μας στοχεύουν όχι μόνο στη μεγιστοποίηση της παραγωγής, αλλά και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερα και βιωσιμότερα εισοδήματα για τους όλους παραγωγούς.


Η Αποστολή μας
Με υψηλή τεχνογνωσία και μοναδικά ανεπτυγμένες τεχνολογίες, ειδικά προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες του Έλληνα παραγωγού, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων θρέψης φυτών και κτηνοτροφικών προϊόντων.
Με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και με παραγωγικές μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, διαθέτουμε μία πλήρη σειρά προϊόντων κατάλληλη για διαφορετικούς τύπους εδαφών και για όλες τις καλλιέργειες.
Ταυτόχρονα, είμαστε η μοναδική εταιρεία αγροεφοδίων στην Ελλάδα που διαθέτει πάνω από 40 εξειδικευμένους συμβούλους θρέψης, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά δίπλα στον Έλληνα παραγωγό, προκειμένου να τον υποστηρίξουν, κάνοντας διάγνωση της κατάστασης του αγροκτήματος και προτείνοντας αντίστοιχα τις καταλληλότερες λύσεις.


Οι αξίες μας
Δέσμευση: Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, προωθούμε τη γεωργία με αειφόρο τρόπο ενώ παράλληλα σεβόμαστε το περιβάλλον. Αυτή η δέσμευση μας είναι που μας οδηγεί σε μια συνεχή αναζήτηση για νέες καινοτόμες λύσεις που δίνουν προοπτική στους παραγωγούς μας με σκοπό την αύξηση της απόδοσης των καλλιεργειών τους.


Πάθος: Αλλάζουμε τον κόσμο της γεωργίας κάθε φορά που επισκεπτόμαστε τους παραγωγούς μας στο χωράφι. Το δίκτυο εξειδικευμένων συμβούλων στη θρέψη φυτών και διατροφή ζώων καλύπτει 39 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο ανταποκρινόμενο αποτελεσματικά στα προβλήματά των παραγωγών.


Πρωτοπορία: Οι εξειδικευμένες λύσεις μας βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες, αποτέλεσμα επίπονης και πολυετούς έρευνας αξιοποιώντας στο έπακρο τους μηχανισμούς της φύσης.


Επιχειρηματικότητα: Όπως οι παραγωγοί μας, κάθε εργαζόμενος μας διακρίνεται από έντονο επιχειρηματικό πνεύμα. Ζούμε στον ίδιο ρυθμό με τους πελάτες μας και βάζουμε όλη μας την ενέργεια στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους και της ανάπτυξής τους.

 

ΛΥΔΑ Α.Ε.

 

 Άρτας 9 & Μακρυγιάννη - Γλυκά Νερά Αττικής 153 54
 210 6218747
 210 6217246
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.