Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

AFCO

Τριάντα ένα χρόνια εμπειρίας σε πρώτες ύλες χημικών και λιπασμάτων.

Η AFCO είναι ένα ιδιωτική και οικογενειακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις πωλήσεις, αποθήκευση και διανομή ενός ευρέως φάσματος προϊόντων, εστιάζοντας στους τομείς των λιπασμάτων, χημικών ουσιών, πολυμερών, και φαρμακευτικών προϊόντων. Όλα αυτά τα χρόνια η AFCO έχει δημιουργήσει με επιτυχία δίκτυο πωλήσεων για τις όλο και πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών και προμηθευτών παρέχοντας προϊόντα για διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των λιπασμάτων, απορρυπαντικών, συσκευασίας τροφίμων, καλωδίων, επιστρώσεων κλπ.

Λειτουργώντας από τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα η AFCO έχει ως στόχο την προσέγγιση πωλήσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μέσα από πολλά χρόνια εμπειρίας η AFCO ανέπτυξε ένα μοντέλο μάρκετινγκ υπηρεσιών πελατοκεντρικό. Η AFCO έχει επιλέξει 3 στρατηγικά σημεία για την αποθήκευση των προϊόντων της στις περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας και Θεσσαλονίκη ώστε να εξυπηρετεί στις απαιτήσεις των πελατών.

Η AFCO, δραστηριοποιείται στον τομέα των λιπασμάτων και συνεργάζεται με επιλεγμένους παραγωγούς, οίκους του εξωτερικού, διαθέτοντας στην αγορά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Ένα από τα ισχυρά πλεονεκτήματα είναι η τεχνογνωσία της ομάδας της AFCO αναζητώντας καινοτόμες λύσεις πάνω σε ολοκληρωμένα σχέδια προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης γεωργίας.

 

Aegean First COmpany AFCO S.A.

 

 Σίνα 25, 10680 Αθήνα
 2103641010
 2103613305
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.