Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

BIOSOLIDS S.A.

Η εταιρία BIOSOLIDS S.A. ιδρύθηκε το 2012 στο Μαυροβούνι της Σκύδρας.

Αρχή λειτουργίας της εταιρίας η κυκλική οικονομία μέσω της οποίας παράγονται μια σειρά εδαφοβελτιωτικών προϊόντων. Οι πρωτοπόρες για τα Ελληνικά δεδομένα εγκαταστάσεις κομποστοποίησης διαθέτουν 2 χώρους κομποστοποίησης οργανικών πρώτων υλών ένα χημικό εργαστήριο, γραμμή ενσάκινσης και εξειδικευμένο προσωπικό. Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001 από την Lloyd’s Register, η εταιρία είναι μέλος του European Compost Network και τα προϊόντα της εφαρμόζονται σε πολλές καλλιέργειες μέσο πολυετών πειραματικών αξιολογήσεων από το Perotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Τα προϊόντα Biosolids Compost Bio είναι εγκεκριμένα από τον Οργανισμό ΔΗΩ για την εφαρμογή τους σε Βιολογικές Καλλιέργειες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ελληνικών εδαφών είναι η χαμηλή οργανική ουσία έτσι η Biosolids S.A. είναι μια αξιόπιστη λύση στον εμπλουτισμό του εδάφους με οργανική ουσία μαζί με ιχνοστοιχεία και θρεπτικά συστατικά απαλλαγμένη από παθογόνα και ζιζάνια. Η σειρά εδαφοβελτιωτικών προϊόντων Biosolids μπορεί να βελτιώσει τις φυσικές ιδιότητες του εδάφους (υδατοΪκανοτητα, Ικανότητα Ανταλλαγής Καιόντων, Ρύθμιση PH, ωφέλιμοι μικροοργανισμοί) και των χημικών ιδιοτήτων (Άζωτο, Φώσφορος, Κάλιο, Σίδηρος, Μαγνήσιο, Ψευδάργυρος)

Η εγκατάσταση κομποστοποίησης βρίσκεται στο Μαυροβούνι της Σκύδρας, τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και η εταιρία διαθέτει αποθήκες στο Καλοχώρι.

Το 2017 η εταιρία BIOSOLIDS S.A. ξεκίνησε τις εξαγωγές στην Κύπρο και σύντομα θα εξάγει σε Βαλκανικές χώρες. Η προστασία του περιβάλλοντος, το νομοθετικό πλαίσιο η οικονομική ανάπτυξη και η κοινωνική ευημερία είναι οι βασικοί άξονες λειτουργίας της εταιρίας Biosolids S.A.

 

BIOSOLIDS S.A.
Καραβαγγέλη 6, Καλοχώρι, Δήμος Δέλτα
Τ.Κ.: 570 09 Ν. Θεσσαλονίκης
 +30 2310 538799
 +30 2310 532919
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.