Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

AgriSC

Η AgriSC αποτελεί μέλος της DECOEXPER SA με πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία στο διεθνές και εγχώριο εμπόριο αξιόπιστων προϊόντων

που επιλέγονται ειδικά για να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών της ελληνικής αγοράς. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εισαγωγή και χονδρική διάθεση εμπορευμάτων.

Το 1984 ξεκινήσαμε την εμπορική μας δραστηριότητα, με στόχο να συνεργαστούμε με παγκόσμιους και εγχώριους προμηθευτές για να προσφέρουμε στα Ελληνικά γεωπονικά καταστήματα σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις στις ανάγκες τους. Σήμερα εμπορευόμαστε περισσότερα από 200 προϊόντα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται βελτιωτικά εδάφους, πρώτες ύλες, σύνθετα, κοκκώδη και υδατοδιαλυτά λιπάσματα, βοηθητικές ουσίες, ξυλεία, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα φυτοπροστασίας.

Επενδύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τα περισσότερα γεωπονικά καταστήματα της Ελλάδας και έχουμε ως στόχο να παρέχουμε τα βέλτιστα προϊόντα ανάπτυξης καλλιεργειών και θρέψης. Ταυτόχρονα, μέσω της εξειδικευμένης γεωπονικής μας ομάδας, παρέχουμε στα συνεργαζόμενα γεωπονικά καταστήματα επιστημονικές συμβουλές ανάπτυξης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

AgriSC (Agricultural Service Center)
 Μάνου Κατράκη 57, Τ.Κ 71410 Ηράκλειο, Κρήτη
 +30 2810 250850
 +30 2810 250017
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.