Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Fertiberia Hellas AE

Η εταιρεία Fertiberia Hellas AE

ιδρύθηκε στα τέλη του 2022 και αποτελεί μια θυγατρική εταιρεία του ομίλου Fertiberia που έχει εταιρείες στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία και την Ολλανδία. Ο όμιλος διαθέτει 14 κέντρα παραγωγής, δέκα στην Ισπανία, τρία στην Πορτογαλία και ένα στη Γαλλία, με παραγωγική ικανότητα 9 εκατομμυρίων τόνων. Στα εργοστάσια αυτά αναπτύσσονται πάνω από 520 προϊόντα, καινοτόμα και αποτελεσματικά που διοχετεύονται στην διεθνή αγορά με τζίρο που ξεπερνά το 1 δις Ευρώ.

H εταιρεία πέρα από τις κλασικές σειρές λίπανσης σε κοκκώδη και υγρά διαθέτει επιπλέον καινοτόμα προϊόντα βιοτεχνολογίας, τη σειρά προϊόντων NERGETIC DYNAMIC με bio inhibitors και τη σειρά IMPACT ZERO, λιπάσματα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.

Ο όμιλος Fertiberia είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που δεσμεύεται να είναι ουδέτερη από εκπομπές άνθρακα έως το 2035, στο πλαίσιο της στρατηγικής NET ZERO. Για να το πετύχει αυτό, έχει σφυρηλατήσει συμμαχίες με σημαντικές εταιρείες στην Ευρώπη, ηγέτες στον τομέα της ενέργειας, συμμετέχοντας στις μεγαλύτερες κοινοπραξίες που συνδέονται με την παραγωγή πράσινου υδρογόνου στην Ευρώπη, με βάση την πιο ανταγωνιστική ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές.  Στόχος της εταιρείας είναι να πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη πράσινου υδρογόνου και αμμωνίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα στην Ευρώπη και να συνεχίσει να είναι σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας για τη γεωργία και τη βιομηχανία.

 

Fertiberia Hellas ΑΕ
  Κόδρου 19, 15232 Χαλάνδρι
 2110011881
  
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.