Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

Fertilis

Η FERTILIS είναι μία πρωτοπόρος Ελληνική, δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία  με δραστηριοποίηση στην εμπορία προϊόντων θρέψης– λίπανσης, με απόλυτο γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Ιδρύθηκε το 2012 μέσα από τον όμιλο TEDRA από καταξιωμένα άτομα στο χώρο των επιχειρήσεων, έχοντας ως στόχο τη χάραξη μίας νέας πορείας στο χώρο των οργανικών και οργανοχημικών λιπασμάτων, δίνοντας λύση στα προβλήματα και τα αδιέξοδα που επέφερε η συνεχής και μακροχρόνια χρήση ανόργανων λιπασμάτων στα ελληνικά εδάφη. Σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση στη γεωργία εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε κοκκώδη μορφή, βασισμένα στην επεξεργασία οργανικής ύλης με μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας.

Διαθέτει μία πλήρη σειρά λιπασμάτων, εμπλουτισμένα με ιχνοστοιχεία όπου τα θρεπτικά στοιχεία παρέχονται στην κατάλληλη αναλογία ώστε να ικανοποιούνται απόλυτα οι θρεπτικές ανάγκες των φυτών, να εξασφαλίζεται υψηλή διαθεσιμότητα θρεπτικών στοιχείων με στόχο την πρόληψη και θεραπεία διαφόρων τροφοπενιών σε όλα τα στάδια ανάπτυξης των καλλιεργειών, να βελτιώνεται η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και η απόδοση των καλλιεργειών, με ταυτόχρονη διαχείριση της γονιμότητας του εδάφους, μείωση του κόστους παραγωγής και χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον. Εφαρμόζονται σε φυτά μεγάλης καλλιέργειας (σιτηρά, βιομηχανικά φυτά, ενεργειακά φυτά, ψυχανθή), σε δενδροκομικές καλλιέργειες, στο αμπέλι, το ακτινίδιο και τα κηπευτικά και προσαρμόζονται ιδανικά στις εδαφοκλιματικές συνθήκες της Ελλάδας και τις πρακτικές του Έλληνα αγρότη, αξιοποιώντας τον ήδη υπάρχοντα γεωργικό εξοπλισμό.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας υποστηρίζεται με την παροχή εξειδικευμένων προτάσεων λίπανσης για κάθε καλλιέργεια στους πελάτες, με τη δημιουργία ειλικρινής σχέσης και διαχρονικής δέσμευσης με τους συνεργάτες και προμηθευτές της και τέλος, με την επιμονή στην επιστημονική έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία. Η εταιρεία στελεχώνεται από ένα άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που ελέγχει συστηματικά τόσο την ποιότητα των λιπασμάτων όσο και την εφαρμογή τους.

Η γρήγορη αποδοχή των προϊόντων, ως αποτέλεσμα της ποιοτικής υπεροχής και της εμπορικής πολιτικής, οδηγούν τη FERTILIS σε μία συνεχή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων που διανέμει. Η ανάπτυξη προϊόντων που καλύπτουν στο έπακρο τις θρεπτικές απαιτήσεις της σύγχρονης γεωργίας επιτυγχάνεται μέσω συστηματικής συνεργασίας με καθηγητές και ερευνητές, υλοποίησης επιστημονικών προγραμμάτων με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ινστιτούτα για τη μελέτη της επίδρασης διαφόρων τύπων λιπασμάτων στην αύξηση και την παραγωγικότητα της κάθε καλλιέργειας καθώς και μέσω της στενής σχέσης των γεωτεχνικών της εταιρείας με τους κατά τόπους γεωπόνους στην ελληνική αγορά. Η FERTILIS αποτελεί καινοτομία στη λίπανση δίνοντας λύσεις σε περιπτώσεις υποβαθμισμένων-κουρασμένων εδαφών καθώς και σε περιπτώσεις αρχικής εγκατάστασης νέων φυτεύσεων και βρίσκει διέξοδο σε αιτήματα δεκαετιών του πρωτογενούς τομέα.

 

FERTILIS

 

 Παπαναστασίου 23, ΛΑΡΙΣΑ Τ.Κ.41222
 +30 2410 534129
 +30 2410 534129
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.