Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

K+S KALI GmbH

Με μια ιστορία πάνω από 125 χρόνια, η K+S KALI είναι μια από τις ηγετικές

εταιρίες στον κόσμο, που παράγουν και προμηθεύουν προϊόντα καλίου και μαγνησίου.
Η K+S KALI είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αλατιού και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές καλίου παγκόσμια.


Εξυπηρετούμε την αγορά από σημεία παραγωγής στην Ευρώπη, Βόρεια & Νότια Αμερική, μέσω ενός παγκόσμιου συστήματος διανομής και με περισσότερους από 14.000 υπαλλήλους. Οι υπάλληλοι της K+S KALI εργάζονται σε διάφορους τομείς όπως στα ορυχεία, στην επεξεργασία και τελειοποίηση των προϊόντων, στη διαχείριση ποιότητας, logistics, στην εξυπηρέτηση πελατών και σε όλη την διαδρομή από την έρευνα έως την ανάπτυξη.

Τα κοιτάσματα που υπάρχουν στην Γερμανία σχηματίστηκαν πριν από 230 εκατομμύρια χρόνια. Λόγω της εξαιρετικής σύνθεσης των κοιτασμάτων αλάτων των ορυχείων μας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και σε μεγάλο εύρος εφαρμογών: για την γεωργία, για βιομηχανικούς και φαρμακευτικούς σκοπούς, καθώς επίσης και για διατροφή ανθρώπων και ζώων. Στα ορυχεία της K+S KALI εξορύσσονται τα φυσικά άλατα και μετατρέπονται σε ποιοτικά λιπάσματα (κοκκώδη & υδατοδιαλυτά), που περιέχουν Κάλιο , Μαγνήσιο & Θείο χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές μεθόδους. Πολλά από τα προϊόντα μας έχουν έγκριση για χρήση στην βιολογική γεωργία.

Τα προϊόντα μας είναι πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά με πολύ γνωστά brands όπως Patentkali®, KALISOP® gran, ESTA Kieserit® gran, EPSO Top® & SoluSOP®.

Η K+S KALI GmbH είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας ειδικών λιπασμάτων και της υψηλής τεχνογνωσίας σε όλα τα θέματα που αφορούν την αποτελεσματική λίπανση των καλλιεργειών. Μπορούμε να παρέχουμε ειδικές θρεπτικές συστάσεις για την βελτίωση τόσο της παραγωγής όσο και της ποιότητας για όλες τις καλλιέργειες.

K+S KALI GmbH

 

 Bertha-von-Suttner-Str. 7, 34131 Kassel, Germany
 +49 561 9301 2353
 -
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύμβουλος της K+S KALI στην Ελλάδα
Σακελλαρίου Μάνος (Γεωπόνος , Msc Marketing)

 

 Χίου 26, 15562 Χολαργός , Αθήνα
 +30 210 6514507
 -
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.