Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

UPL

H UPL αποτελεί έναν από τους 5 κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων

φυτοπροστασίας και ολοκληρωμένων λύσεων παγκοσμίως,με κύκλο εργασιών 5 δισ. δολάρια και παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες.

Έχοντας αυτό λοιπόν το παγκόσμιο αποτύπωμα στον αγροτικό κλάδο και εστιάζοντας σε περιοχές με υψηλή ανάπτυξη, δημιουργεί μια σημαντική πρόταση υπεραξίας για τους παραγωγούς, τους διανομείς και τους προμηθευτές.
Οι κορυφαίες παραγωγικές δυνατότητες της UPL με 48 παραγωγικές εγκαταστάσεις σε 14 χώρες, σε συνδυασμό με το παγκόσμιο εμπορικό αποτύπωμα της Arysta, δημιουργούν έναν νέο μεγάλο παίκτη που συμμετέχει ενεργά στη βελτιστοποίηση της αγροτικής παραγωγής, τροφοδοτώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας.
Η UPL με τη νέα της ταυτότητα, δίνει υπόσταση στο νέο της εταιρικό σκοπό! Μέσω της στρατηγικής στόχευσης για μια Ανοιχτή Γεωργία,  εμπνευσμένη από το όραμά της ‘OpenAg’, η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία ενός ανοιχτού παγκόσμιου αγροτικού δικτύου που τροφοδοτεί μια βιώσιμη ανάπτυξη για όλους, χωρίς όρια, χωρίς σύνορα ‘No limits, No borders’.
Η UPL Ελλάς, συνεχίζοντας τη δυναμική παρουσία της Arysta LifeScience Ελλάς, στέκεται δίπλα στον Έλληνα παραγωγό, γεωπόνο και σε όλους τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας, μέσω ενός ενισχυμένου και ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου φυτοπροστατευτικών προϊόντων, προϊόντων θρέψης, βιοδιεγερτών και βιολογικών λύσεων.
Η κύρια δραστηριότητά της βασίζεται στη διανομή φυτοπροστατευτικών προϊόντων όπως μυκητοκτόνων, εντομοκτόνων, ζιζανιοκτόνων, φυτορυθμιστικών ουσιών και προϊόντων δημόσιας υγείας. Σπουδαίο και ξεχωριστό ρόλο στην εταιρεία κατέχει και το κομμάτι της θρέψης το οποίο αποτελείται από τη γκάμα των πλήρως υδατοδιαλυτών λιπασμάτων,  «Fer-Ary» και  «Grow Leaf».
Συμβαδίζοντας με τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για υψηλής αξίας τελικό προϊόν, η UPL Ελλάς έχει εντάξει στο πορτοφόλιο της βιοδιεγέρτες προηγμένης τεχνολογίας με βασικό δραστικό συστατικό  εκχύλισμα του φύκους Ascophyllum nodosum. Τέτοια προϊόντα είναι το BM86, το CARBO XL και το MULTOLEO MAX.
Δεσμευόμαστε για υψηλής ποϊότητας προϊόντα τα οποία διασφαλίζουν πλήρως τις ανάγκες των παραγωγών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις τοπικές συνθήκες και τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

UPL

 

 Ριζαρείου 16, 15233 Χαλάνδρι, Αθήνα
 2105578777
 2105578768
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.