Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

AGROFARM

Η ΑΓΚΡΟΦΑΡΜ είναι μια Ελληνική εταιρεία, με συνεχή παρουσία στον κλάδο της Ελληνικής Γεωργίας, από το 1957, που ξεκίνησε ως αποκλειστικός διανομέας του γεωργικού τομέα της Bayer AG Γερμανίας.

Έχει ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας. Ειδικεύεται στην παραγωγή, συσκευασία και διακίνηση, προϊόντων φυτοπροστασίας και θρέψης φυτών.

Παράλληλα λειτουργεί ως αντιπρόσωπος και αποκλειστικός διανομέας καινοτόμων προϊόντων θρέψης φυτών, διαφόρων οίκων του εξωτερικού, ενώ είναι μια από τις πρώτες εταιρίες που εισήγαγαν στην Ελλάδα εφόδια για βιολογικές καλλιέργειες το 1995. Το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την επιχείρηση απαρτίζεται από επιστήμονες σχετικούς με το αντικείμενο του κλάδου - γεωπόνοι ή τεχνολόγοι γεωπόνοι-, με διαρκή και πολύπλευρη εκπαίδευση.

Η φιλοσοφία που διέπει τις ενέργειες της εταιρείας μας, η ταχύτητα, η ευελιξία και η υπευθυνότητα, που σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία,

Η συμμετοχή της ΑΓΚΡΟΦΑΡΜ, στους επαγγελματικούς συλλόγους του κλάδου, στον ΕΣΥΦ (Ελληνικός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας) και στον ΣΠΕΛ (Σύλλογο Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων), διασφαλίζει την διαρκή ενημέρωση και την συμμόρφωση σε νέους κανονισμούς αλλά και τις εξελίξεις του κλάδου.

 

ΑΓΚΡΟΦΑΡΜ ΑΒΕΕ

 

 ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 70, 10443, ΣΕΠΟΛΙΑ, ΑΘΗΝΑ
 ΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΑΧΗ, ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ)
 210-5142255, 22620-30804 (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ)
 210-5143465
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.