Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

FYTRO SEEDS

Η εταιρία Fytro Seeds S.A ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς ως Α.Ε με επιτυχημένη παρουσία στη γεωργική αγορά της Ελλάδας.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρίας είναι η εισαγωγή και η διανομή στην Ελληνική αγορά προϊόντων υψηλής ποιότητας: σπόρων, νέου τύπου λιπασμάτων και φυσικών οργανικών προϊόντων.

Όλα τα λιπάσματα που διακινεί η εταιρία έχουν επίσημη άδεια κυκλοφορίας από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (πρώην Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων). Μέρος της γκάμας των προϊόντων αυτών έχει έγκριση και για χρήση στη βιολογική γεωργία.

Ο προσανατολισμός της Fytro Seeds στον πελάτη όμως δεν περιορίζεται μονάχα στην διανομή εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας . Η εταιρία παρέχει πλήρη υποστήριξη και after sales service στους πελάτες της, έχοντας δημιουργήσει μαζί τους δεσμούς εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Θέλοντας να κάνει πράξη την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η Fytro Seeds φροντίζει να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τους παραγωγούς. Για το λόγο αυτό η εταιρία έχει επενδύσει σε γεωπόνους συνεργάτες με άρτια επιστημονική γνώση που φροντίζουν να συμβουλεύουν τους παραγωγούς μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο τις αποδόσεις τους. Η επαφή αυτή όμως λειτουργεί αμφίδρομα επιτρέποντας στα στελέχη της εταιρείας να λαμβάνουν τα μηνύματα της αγοράς και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η αφοσίωση στις ανάγκες του επαγγελματία παραγωγού και η προσήλωση στις ανάγκες τις αγοράς, υπερήφανα καταξίωσαν την εταιρία Fytro Seeds στις πρώτες θέσεις των εταιριών του κλάδου, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο στην Ελληνική αγορά.

 

FYTRO SEEDS S.A (ΦΥΤΡΟ ΣΠΟΡΟΙ Α.Ε)

 

 ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27, ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ ΤΚ 12243
 2105317573
 2105319614
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.