Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

MAGMA

H MAGMA γεωργικές εισροές Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και διαπιστεύθηκε από τις Ελληνικές αρχές με πιστοποιήσεις GEP και GLP,

ως μία εταιρεία για την πραγματοποίηση πειραμάτων αγρού. Σήμερα έχει μετασχηματιστεί σε μία σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων θρέψης, καθώς και στις υπηρεσίες των formulation, αποθήκευσης και διανομής αγροχημικών προϊόντων.

Στελεχωμένη με έμπειρα στελέχη κάθε ειδικότητας, παράγει στις σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτά και υγρά λιπάσματα που απευθύνονται σε όλες τις καλλιέργειες, τόσο για την Ελλάδα όσο και για πολλές χώρες του εξωτερικού.

Στόχος της είναι να εισάγει και να αναπτύξει στους τομείς της σύγχρονης θρέψης και φυτοπροστασίας καινοτόμες, ολοκληρωμένες και φιλικές προς το περιβάλλον και στον χρήστη λύσεις, καθώς και η επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη που θα αξιοποιήσει το επιστημονικό και παραγωγικό δυναμικό της χώρας μας.

 

MAGMA Γεωργικές Εισροές Α.Ε.
 Κηφισίας 256 – Χαλάνδρι Τ.Κ. 15231
 +30 211 990 4700
 
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.