Σύνδεσμος Παραγωγών & Εμπόρων Λιπασμάτων    
Βούρβαχη 16 - 11743 - Αθήνα
+30 210 3224 872

VALAGRO

Η Valagro, ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή και εμπορία λιπασμάτων φιλικών προς το περιβάλλον, απασχολεί συνολικά 330 άτομα -190 στην Ιταλία και 140 στις 11 θυγατρικές της - και έχει ένα δίκτυο διανομής που καλύπτει περισσότερες από 80 χώρες στον κόσμο. Ο Όμιλος, ο οποίος το 2014 είχε κύκλο εργασιών 100 εκατομμύρια ευρώ, επενδύει πάνω από 4% του ετήσιου κύκλου εργασιών της, δηλαδή περίπου 4.000.000 €, στην έρευνα και την ανάπτυξη για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής καινοτομίας.

Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας οδήγησε σε διαφοροποίηση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων που διαρθρώνονται πλέον σε τέσσερις μεγάλους τομείς: Farm για τη γεωργία, Turf and Ornamentals για τους χλοοτάπητες και τα καλλωπιστικά φυτά, Garden για την κηπουρική και Industrials για Βιομηχανικές Πωλήσεις σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των λιπασμάτων.

Στην Ελλάδα η εταιρεία εδρέυει στο Μαρούσι και δραστηριοποιείται από το 1997. Ως τομέας ευθύνης εκτός φυσικά από την Ελλάδα, είναι τα Βαλκάνια (Σερβία, Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βοσνία, Αλβανία, Σκόπια, Σλοβενία) και η Κύπρος.

Η Valagro με μία ολοκληρωμένη και μοναδική γκάμα προιόντων στην ειδική θρέψη, δίνει πάντα λύση στα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, έχοντας πάντα τον πελάτη στο κέντρο.

Στην Valagro πιστεύουμε στη δύναμη της Φύσης: Geapower. Αυτό είναι το όνομα που δώσαμε στο όραμά μας, και που στηρίζεται στα παρακάτω:

  • Επιστημονική καινοτομία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής
  • Περιβαλλοντική αειφορία για μια ανάπτυξη που θα στηρίζεται στο σεβασμό της φύσης και στη φροντίδα της υγείας του ανθρώπου
  • Ηθικές αξίες για το σεβασμό των ατόμων και των πολιτισμών τους

Η Valagro, χάρη στη Geapower, τη μοναδική τεχνολογία που έχει αναπτύξει, χρησιμοποιεί την επιστήμη για να κατανοήσει και να αξιοποιήσει το δυναμικό της φύσης δίνοντας μεγάλη σημασία στην αειφορία του περιβάλλοντος. Μια δύσκολη αποστολή που απαιτεί σταθερή δέσμευση για την ανάπτυξη των προϊόντων μας. Ανάπτυξη που ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία:

  1. Γνώση και πρόσβαση στις πρώτες ύλες
  2. Επιλογή των μεθόδων εκχύλισης
  3. Εφαρμογή των στρατηγικών έρευνας
  4. Λύσεις ανάλογα με τις χρήσεις

Για εμάς το να είμαστε παραγωγοί σημαίνει να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία που μπορούμε να μοιραστούμε με τους πελάτες μας, σε κάθε φάση της διαδικασίας, με πάθος και δέσμευση. Αυτό είναι που έκανε την εταιρεία μας ηγέτη στη διεθνή αγορά παραγωγής με προιόντα υψηλής ποιότητας όπως:

  • Bιοδιεγέρτες, προϊόντα με φυσικά ενεργά συστατικά, που διεγείρουν τις κύριες φυσιολογικές διαδικασίες του φυτού, αυξάνοντας την ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής.
  • Ιχνοστοιχεία, προϊόντα με συγκεκριμένη σύνθεση για την πρόληψη και τη θεραπεία όλων των πιθανών τροφοπενιών του φυτού.
  • Λιπάσματα υδρολίπανσης, προϊόντα με υψηλής συγκέντρωσης συνθέσεις με βάση πρώτες ύλες που είναι πλήρως διαλυτές και μπορούν να εφαρμοστούν με διαφορετικές μεθόδους.

Πιστεύουμε στην ευθύνη ως αξία. Είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας ως άτομα, ως μέλη της Valagro και ως πολίτες του κόσμου. Πιστεύουμε στο σεβασμό για το περιβάλλον, για τους ανθρώπους και για τους πολιτισμούς. Δεσμευόμαστε με πάθος για την απόδοση λύσεων που σέβονται τον άνθρωπο, διαφυλάσσουν την υγεία του και ικανοποιούν τις φιλοδοξίες του για μια καλύτερη ζωή. Επιστήμη, Αειφορία, Συνείδηση: αυτοί είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της νέας ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ της Valagro.

 

Valagro Ελλάς Α.Ε.

 

 Λ. Κηφισίας 167 και Φλοίας 8, Μαρούσι Αττικής, ΤΚ 15124
 210 6143780-781
 210 6143782
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.